IniciAppLa Penya del Bistec guanya el Gran Premi de Catalunya i la...

La Penya del Bistec guanya el Gran Premi de Catalunya i la Supercopa de bitlles

Imatge extreta del Twtitter @penyaBistec

Aquest passat cap de setmana l’equip de la Penya del Bistec es van proclamar campions del Gran Premi de Catalunya i la Supercopa de Bitlles a Salomó. Pel que fa a la Supercopa es van imposar al campió de la Copa Generalitat, que era el Siuranenc d’Horta, i en el Gran Gremi hi participaven les seleccions absolutes de Catalunya. Dels set equips, la Penya del Bistec va obtenir el millor resultat, proclamant-se d’aquesta manera campions. En Quim Caballé, president del club torderenc ens explicava que el resultat va ser molt ajustat.

Quim caballe2

A nivell de clubs es poden aconseguir quatre títols i han aconseguit tres aquesta temporada. L’any que han tingut més èxits esportius i individuals. En Quim Caballé es mostrava satisfet per haver guanyat aquests trofeus tan difícils d’aconseguir.

Quim caballe1

Dues competicions que marquen l’inici de la temporada 2021-2022 i tanquen aquesta que ha sigut rodona aconseguint el triplet. Per la temporada vinent la federació ha previst distribuir els equips de la lliga en tres categories on el club torderenc tindrà tres equips d’adults. En Quim Caballé ens explicava la principal novetat d’aquest any.

Quim caballe3

 L’últim cap de setmana de setembre es jugarà per primer cop un campionat provincial, on estarà present la Penya del Bistec. La lliga començarà el primer cap de setmana d’octubre. 

ÚLTIMES NOTÍCIES