IniciAppContinuen vigents una setmana més les mesures de contenció de la Covid

Continuen vigents una setmana més les mesures de contenció de la Covid

Es mantenen les restriccions vigents a Catalunya durant una setmana més. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha autoritzat aquesta pròrroga avui dijous després de la petició del govern de la Generalitat.

Continua vigent doncs, la limitació a un màxim de 10 persones en trobades familiars i socials, la prohibició de consumir aliments i begudes en espais públics o l’obligació de portar mascareta en espais de pública concurrència.

Els bars, restaurants, sales de joc, equipaments esportius o culturals i comerços han de continuar tancant com a màxim a dos quarts d’una de la matinada.

També continua tancat l’oci nocturn en espais interiors i als exteriors ha d’acabar l’activitat a dos quarts d’1 i amb control d’accés i guardar el registre durant un mes.

El comerç manté el límit del 70% d’aforament de la mateixa manera que en activitats culturals com cinemes o teatres, biblioteques, salons de jocs, assemblees d’entitats culturals, esportives o associatives i en les cerimònies civils i religioses.

L’objectiu de les mesures és limitar els contactes socials fora de la bombolla de convivència i evitar grans concentracions.

ÚLTIMES NOTÍCIES