IniciAppEl turista francès “salva” el mes al Maresme

El turista francès “salva” el mes al Maresme

Tot i que les línies d’ocupació del juny i el juliol s’han mantingut similars, a l’agost el sector ha remuntat. Malgrat aquesta millora, des del gremi reclamen nous ajuts per tal que el sector revisqui de nou.

Així ho informen des del Gremi d’Hotelers del Maresme. Les dades que es coneixen fins ara donen esperança al sector per seguir endavant i, és que, segons informa el president del Gremi d’hotelers del maresme, la situació actual és molt millor que la de l’any passat.

Jordi Noguera, president del gremi, destaca que juny i juliol han seguit una tendència similar pel que fa a l’ocupació. Agost, en canvi, ha fet una remuntada de xifres. Tot i això, diu que de moment no es pot fer una valoració general de la temporada.

Noguera indica que el mes d’agost els ha sorprès i, és que l’afluència de turisme de proximitat s’ha notat a la comarca. Segons diu, les estades de tres o quatre dies han servit per a l’impuls del sector aquest últim més. Jordi Noguera, explica que l’arribada massiva de turistes francesos ben entrat l’agost permetrà assolir el 65% d’ocupació.

turisme maresme

Tot i això, lamenta que no tots els hotels han pogut obrir aquesta temporada i que hi ha alguns que no han obert les seves portes des de l’inici de la pandèmia. És per aquest motiu que reclamen nous ajuts que permetin la supervivència del sector hoteler i del turístic.

Finalment, informa que han passat pel maresme visitants d’arreu de Catalunya, del País Basc, la Comunitat Valenciana i Navarra. Tot i que també hi ha hagut molt turista francès d’origen magrebí.

ÚLTIMES NOTÍCIES