IniciAppEl Parc de la Sardana, a les rutes de la iaia del...

El Parc de la Sardana, a les rutes de la iaia del Maresme

La web de la iaia del Maresme és un espai dedicat al turisme familiar creat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme que inclou una agenda d’activitats comarcal, 10 rutes amb ubicacions destacades de cada municipi i reportatges amb informació sobre la comarca

La iaia del Maresme es diu Coia. Es tracta d’un personatge creat pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme amb l’objectiu d’oferir informació relacionada amb el turisme familiar per la comarca tant a visitants com a residents. A través de la seva pàgina web, els usuaris tenen accés a una agenda amb les activitats programades al Maresme, un blog i 10 rutes, que proposen ubicacions destacades de cada municipi i inclouen reptes, endevinalles i passatemps per fer en família.

Tordera apareix a la Ruta 1, que comparteix amb Malgrat i Palafolls. En aquest cas, la iaia del Maresme proposa fer la Ruta del Tourdera, i visitar el Parc de la Sardana de Tordera, el Castell de Palafolls, la desembocadura de La Tordera, el Parc Francesc Macià i La Pilona. La Coia també ofereix informació sobre les Mines de Can Palomeres i els ratpenats que s’hi refugien.

A banda de la pàgina web, la iaia del Maresme té un perfil a Instagram (@laiaiamaresme). El Consorci de Promoció Turística del Maresme també ofereix la possibilitat d’adquirir la guia en paper a través de l’adreça info@turismemaresme.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES