IniciAppTordera Parc i el polígon de Can Verdalet ja disposen de connexió...

Tordera Parc i el polígon de Can Verdalet ja disposen de connexió al sistema de fibra òptica

Des de fa mesos la regidoria de Tecnologies de la informació i la comunicació, està impulsant el desplegament del servei de Fibra Òptica al municipi especialment en aquelles zones on no es disposava d’accés a connexió o era molt limitat.

Aquest mes d’agost ja s’ha desplegat el servei de fibra òptica (FTTH) a les urbanitzacions de Tordera Parc i al Polígon Industrial de Can Verdalet, amb la participació de l’operadora MESWIFI.

Aquestes dues infraestructures del servei de fibra òptica es realitzen a través de radio-enllaç, en el que el cablejat es dirigeix a una antena comuna que a través d’ones electromagnètiques s’estableix la connexió amb un altre punt fix de radioenllaç (Montseny). Aquesta tecnologia dual (Cablejat-antena) permet obtenir les mateixes velocitats del servei que una fibra òptica convencional fins a 1.000/1.000 Mbps. Ho explica el regidor de Tecnologies de la informació i comunicació, Pau Megias.

fibra optica pau

Si vius en la urbanització de Tordera Parc o si disposes d’una empresa al Polígon de Can Verdalet, ja pots sol·licitar l’alta del servei de fibra òptica als següents enllaços:

https://meswifi.com/fibra-particulars/

https://meswifi.com/fibra-empreses/

Des de la regidoria de Tecnologies de la informació i la comunicació es seguirà treballant per implementar el servei de telecomunicacions de fibra òptica a la resta de zones del municipi que encara no disposen del servei.

ÚLTIMES NOTÍCIES