IniciAppEl Club Futbol Tordera ha aprovat uns pressupostos centrats en els entrenadors

El Club Futbol Tordera ha aprovat uns pressupostos centrats en els entrenadors

El divendres passat la junta del CFTordera va celebrar l’assemblea ordinària de socis. El mandat encapçalat pel president Josep Alsina, va aprovar el nou pressupost i l’estratègia a seguir durant aquesta propera temporada. Un curs que es preveu amb molta més activitat, més inscrits i, sobretot, més normalitat de cares a la competició. Pel que fa a un dels punts principals dels nou pressupost és la dotació econòmica dirigida als entrenadors. Tal com va explicar el màxim dirigent de l’entitat, es vol enfortir la base per la millora de la formació dels jugadors. Per aquest motiu hi ha un canvi en les quotes, es farà preu reduït a les categories de prebenjamí, juvenil i el femení. Pitu Alsina explica el motiu d’aquesta distinció.

Alsina assemblea socis 1

De fet, durant la pandèmia la junta ja va optar per seguir pagant als entrenadors, malgrat no hi hagués entrenaments. Així mateix, també es va reduir la quota de molts equips. Amb una nova temporada per endavant, el Club preveu un creixement important en el seu nombre de jugadors. El que és cert, segons afirma Alsina, és la bona rebuda de les mesures aplicades durant els darrers mesos per afavorir al club:

Alsina assemblea socis 2

El Club Futbol Tordera ja ha obert les inscripcions per a totes les edats. Els entrenaments de pretemporada són gratuïts per a tots aquells qui vulguin fer proves.

Per altra banda dins l’assemblea també es va notificar als socis que la gespa no es podrà canviar fins l’aturada de Nadal. Estava previst fer-ho durant aquest final d’agost però, per motius interns de l’adjudicació de les obres entre les empreses presentades al concurs públic, la resolució final no serà fins els propers mesos.

ÚLTIMES NOTÍCIES