IniciAppAvui i demà tenim jornades de donació de sang a Tordera

Avui i demà tenim jornades de donació de sang a Tordera

Tordera acull aquesta setmana una doble jornada de donació de sang. Com és habitual per la Festa Major, el Banc de Sang i de Teixits organitza al poble una marató de donació de sang. Serà aquest proper dijous 19 i divendres 20 d’agost a l’Esplai de la Gent Gran.

L’horari és dividit: De matí de 10:00h a 14:00h i 17:00h a 21:00h durant la tarda. Degut a les mesures sanitàries establertes per la crisi, és imprescindible inscriure’s prèviament per demanar hora. D’aquesta forma es vol garantir una higiene absoluta i evitar aglomeracions. La tècnica de promoció del Banc de Sang, Alícia Martín, explica el funcionament.

banc sang 1

Per a fer-ho, els interessats s’han d’inscriure al web de donació de sang (https://donarsang.gencat.cat/ca/). Martín explica quin procés se seguirà un cop els usuaris arribin a donar sang.

banc sang 2

La pandèmia ha fet que la donació de sang també s’hagi d’adaptar al nou context. Ara cal reservar hora per evitar acumulacions de gent, no es poden fer activitats al carrer, cal portar mascareta per donar i els busos de donació s’utilitzen només en campanyes excepcionals.

ÚLTIMES NOTÍCIES