IniciAppPrimer dia de festa major amb Havaneres i una conferència d’història

Primer dia de festa major amb Havaneres i una conferència d’història

Des d’aquest dijous 19 d’agost i fins el proper dia 26, Tordera celebra la Festa Major 2021. Avui comença la celebració amb 2 actes. A partir de les 20:00h del vespre a la Plaça de l’Ajuntament, Xerrada del Cercle d’Història de Tordera. L’entitat presenta la conferència “Societat i guerra a la Tordera del divuit”. És una presentació a càrrec de Jordi Bohigas i Maynegre, doctor en història per la Universitat de Girona i autor de diversos llibres d’investigació. La presidenta del Cercle d’Història, Mercè Torrelles, avança de què tracta la conferència:

primer dia festa major mercè

I més tard, primera nit d’entreteniment. Arriben les havaneres a Tordera a càrrec de Les Anxovetes. Serà a partir de les 22:00h del vespre del Parc Prudenci Bertrana. A la mitja part presentació dels representants de Pubillatge 2021. Pau Megias explica el per què de la localització i com serà l’acte:

primer dia festa major pau

Tal i com ha avançat en exclusiva a Ràdio Tordera la Comissió de Pubillatge Torderenc, enguany hi ha hagut diferents candidatures. Tot i que no es podran omplir tots, la tradició seguirà endavant. Ruth Maresme, actual pubilla de Tordera, ho anuncia:

pubillatge ruth 1

Els actes seguiran aquest divendres i fins el proper 26 d’agost.

ÚLTIMES NOTÍCIES