IniciAppL’Ajuntament restringeix l’accés a camins forestals per l’elevat risc d’incendi

L’Ajuntament restringeix l’accés a camins forestals per l’elevat risc d’incendi

L’àrea de seguretat de l’Ajuntament de Tordera, d’acord amb Protecció Civil, ha activat el Pla d’Alerta Municipal en nivell de prealerta.

Per aquest motiu, a partir d’avui restaran tancats els camins forestals i es limitarà l’accés a les zones boscoses col·lindants de les urbanitzacions d’Agòra Parc, Niàgara Parc, Sant Daniel, Mas Mora, Terra Brava, camí de la Roureda, camí de la Pedra Escolta, Tordera Parc, Can Domenec, Sant Tou i Sant Andreu. També es tanca l’aparcament de Sant Pere de Riu i l’accés al Parc del Montnegre per Cal Capità i per Hortsavinyà . Es tanca també l’accés a Sant Ponç per Àgora Parc i Cal Ferrer. El regidor de seguretat i protecció civil, Rafa Delgado, explica quines recomanacions s’ha fet.

camins tallats rafa

El Pla d’actuació municipal també recull el seguiment per part dels Serveis Socials Municipals i els efectius de Protecció Civil Tordera de persones grans i en situació i vulnerables, així com la reserva d’espais públics climatitzats per ser utilitzats en cas de necessitat.

La Generalitat de Catalunya, per la seva banda i amb motiu de l’activació del Pla Infocat per risc d’incendi, suspèn l’activitat agrícola que comporti ús de maquinària en la franja horària entre les 10:00h i les 20:00h, excepte la recollida de productes agrícoles que estiguin o iniciïn la campanya de recollida, que resta exclosa d’aquesta restricció.

ÚLTIMES NOTÍCIES