IniciApp53 ingressats per Covid-19 a la Corporació de Salut Maresme i la...

53 ingressats per Covid-19 a la Corporació de Salut Maresme i la Selva

La Corporació de Salut Maresme i La Selva ha notificat que té ingressades 53 persones als centres sanitaris per covid-19. Són 6 menys que dilluns 9 d’agost. Actualment hi ha 36 persones a l’Hospital de Calella i 17 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte (09/08), a l’Hospital de Calella s’han registrat 14 ingressos, 15 altes, 1 de les quals és un trasllat en un altre centre, i 1 defunció.

Per altra banda, a l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte (09/08), s’han registrat 7 ingressos i 11 altes.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 453 punts i l’RT és del 0,84.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 2 persones.

 El servei d’emergències de la Corporació demana no abaixar la guàrdia i continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta en interiors i també en exteriors quan no es pugui mantenir la distància de seguretat pertinent entre persones, rentat de mans freqüent, distància i ventilació. A més de reduir tant com sigui possible la interacció social.

ÚLTIMES NOTÍCIES