IniciAppEl mercat de Tordera intercanvia vals de descompte per envasos

El mercat de Tordera intercanvia vals de descompte per envasos

L’Ajuntament de Tordera amplia 15 dies més el punt de recollida d’envasos bescanviables per vals de descomptes a les parades del Mercat de Tordera. La campanya, que finalitzava aquest passat diumenge 25 de juliol, s’amplia durant dos diumenges més. Estarà vigent fins el 8 d’agost.

Tothom qui vulgui podrà dipositar fins a un màxim de deu envasos i se’ls obsequiarà amb un val de descompte (5 cèntims per envàs) que es podrà bescanviar a les 180 parades adherides a la campanya de reciclatge. El punt de reciclatge estarà situat al carrer Amistat cantonada amb Doctor Carreras.  La regidora de Mercats i Promoció Econòmica, Nàdia Cantero, explica quin tipus de producte es pot intercanviar.

mercat reciclatge 1

La regidora Nàdia Cantero ha destacat que amb actuacions d’aquest tipus es dona continuïtat a la campanya iniciada fa uns mesos amb els comerciants locals en termes de reducció de l’ús del plàstic i de sensibilització ambiental. Així mateix, explica quin és el funcionament.

mercat reciclatge 2

Els taps dels envasos que es donen també es guarden per a la fundació Junts contra l’AME. A aquestes accions se’n sumen d’altres impulsades per l’Ajuntament, com ara la reducció de l’ús del plàstic en els esdeveniments, fires i festes, i també l’ús de materials biodegrables o vidre en les pròpies instal·lacions municipals.

ÚLTIMES NOTÍCIES