IniciAppEls viatges en creuers s’han reduït un 80% a Tordera però es...

Els viatges en creuers s’han reduït un 80% a Tordera però es mantenen els viatges internacionals

L’Agència de viatges Bellavista de Tordera està treballant amb normalitat durant aquest estiu. A causa de la COVID-19, el sector es va veure afectat per moltes restriccions que complicaven l’organització dels viatges. Però aquest any les condicions són més flexibles a l’hora de fer la reserva, i això ha fet que els torderencs vulguin viatjar a països com Costa Rica, Perú, Carib, República Dominicana, Dubai o Maldives. El responsable de l’Agència de Viatges Bellavista, Joan Gelmà confirma que tots aquests destins són segurs i que des de l’Agència estan informats cada dia de les mesures sanitàries de cada país.

Viatges Bellavista 1

Actualment no es recomana fer viatges a l’Índia o a Àsia, ja que són llocs on es poden tenir més complicacions. Pel que fa als creuers, els més sol·licitats i segurs són pel mediterrani, Canàries i les illes gregues. Tot i això, Joan Gelmà explica que els creuers són un model de viatge molt afectat per la pandèmia, inclús s’han arribat a reduir un 80% dels itineraris

Viatges Vellavista 2

El fet que hi hagi moltes restriccions i requisits ha fet que l’Agència Bellavista faci paquets complets on s’inclouen les excursions, ja que sinó no es pot baixar del vaixell. Els creuers que més s’han reduït són pel Carib, Europa i Emirats Àrabs.

ÚLTIMES NOTÍCIES