IniciAppEls Hospital de Blanes i Calella pateixen alta pressió assistencial provocada per...

Els Hospital de Blanes i Calella pateixen alta pressió assistencial provocada per la Covid-19

Des d’aquest dilluns l’Hospital de Blanes ha anul·lat l’activitat quirúrgica programada que requereix ingrés degut a l’alta pressió assistencial. Així mateix, sí que es manté la cirurgia sense ingrés i la cirurgia no ajornable (urgent). Recordem que l’Hospital de Blanes compta amb l’activitat quirúrgica de traumatologia i oftalmologia.

Pel que fa a l’Hospital de Calella, l’altre centre gestionat per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, recordem que des del 19 de juliol també es manté suspesa l’activitat quirúrgica programada no urgent i que requereix ingrés, donant prioritat als processos oncològics i en general a tota l’activitat no demorable, i també continua oberta la unitat de cirurgia sense ingrés.

El principal objectiu d’aquestes mesures, segons afirma la Corporació de Salut en un comunicat, és alliberar llits d’hospitalització per poder atendre els pacients afectats per la Covid-19 i les urgències no Covid-19 que ho requereixin. Aquestes mesures es revisen periòdicament i es van adaptant segons l’evolució de les dades i la situació de cada centre.

ÚLTIMES NOTÍCIES