IniciApp67 hospitalitzats per Covid als hospitals de Blanes i Calella

67 hospitalitzats per Covid als hospitals de Blanes i Calella

La Corporació de Salut Maresme i la Selva ha notificat 67 positius de Covid-19, unes dades que signifiquen un increment respecte l’anterior registre. En total són 15 ingressats més que dilluns 19 de juliol. Actualment hi ha 29 persones a l’Hospital de Calella i 38 a l’Hospital de Blanes.

Tenint en compte l’últim recompte del 19 de juliol, a l’Hospital de Calella s’han registrat 9 ingressos i s’han comptabilitzat 9 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre, i 1 defunció.

A l‘Hospital de Blanes, respecte a l’últim recompte en la mateixa data, s’han registrat 24 ingressos i s’han comptabilitzat 5 altes, dues de les quals són trasllats en altres centres, i 3 defuncions.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 1.420 punts i l’RT és del 1,02. Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals en aïllament per la Covid-19 és de 27 persones.

ÚLTIMES NOTÍCIES