IniciNoticiesCultura LA COMISSIÓ DE FESTES ESTÀ REPARTINT AQUESTS DIES UN FULLETÓ ON...

LA COMISSIÓ DE FESTES ESTÀ REPARTINT AQUESTS DIES UN FULLETÓ ON HI HA INFORMACIÓ REFERENT AL LLOGUER DE LLOTGES DE L’ENVELAT I ALS LLISTATS D’ON EN SORTIRAN ELS CANDIDATS A PUBILLA I HEREU.

La comissió de festes ha començat a repartir un fulletó amb informacio sobre el lloguer de llotges, els balls que es realitzaran durant la festa major i el sopar popular. També s’hi adjunta el llistat de nois i noies de Tordera dels quals en sortiran per votació els candidats i candidates a pubilla hereu de Tordera 2004.

El període per sol·licitar les llotges és del 27 de juliol al 13 d’agost a les antigues galeries comercials. El preu de les llotges és de 57 euros i el sorteig es realitzarà el 16 d’agost a les 8 del vespre al local Emili Vendrell. MºÀngels Cayró, explica el funcionament del lloguer de les llotges i informa sobre les orquestres que tocaran en el ball de nit.

D’altra banda, també s’han repartit els llistats de joves nascuts entre l’any 1982 i el 1986 per tal que es puguin votar els candidats a pubilla i a hereu. 

Les votacions es podran fer fins el 3 d’agost a les urnes que es troben a diversos establiments del centre del poble.
Aquest any la festa major es celebrarà del 14 al 28 d’agost.

ÚLTIMES NOTÍCIES