IniciAppDarreres hores per inscriure’s al pubillatge torderenc

Darreres hores per inscriure’s al pubillatge torderenc

S’apropa la Festa Major de Tordera 2021 i com cada any es preveu organitzar l’acte de proclamació de pubillatge 2021. Des de l’Ajuntament i la Comissió de Pubillatge Torderenc es pretén seguir impulsant aquesta tradició i es suma enguany la figura del Fadrí a la llista de representants actuals del municipi amb la voluntat de donar a conèixer i impulsar la tradició del pubillatge. Així doncs, aquest any hi haurà 6 representants torderencs que viuran i representaran el municipi durant el proper 2021/22 (pubilla, dama, hereu, fadrí, hereuet i pubilleta).

Les noies i nois interessats/des hauran d’inscriure’s com a candidat/a a hereu o pubilla o a hereuet o pubilleta a través d’una instància específica que trobaran a la pàgina web municipal i l’hauran de presentar degudament emplenada a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC). El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el 19 de juliol de 2021. La Pubilla de Tordera d’enguany Ruth Maresma explica com ho han de fer tots aquells nois i noies interessats en inscriure’s com a candidat/a.

ruth pubilla 1

Els requisits per ser candidat/a són: estar empadronat/da al municipi i tenir entre 18 i 21 anys, és a dir, haver nascut entre els anys  2000 i 2003, en el cas de pubilla o hereu, i tenir entre 7 i 10 anys, és a dir, haver nascut entre els anys 2011 i 2014 en el cas de pubilleta o hereuet.

Totes les candidates i els candidats apareixeran al díptic informatiu del pubillatge. Aquest es repartirà juntament amb el programa de la Festa Major. Per aquest motiu, un cop presentada la instància, es demana als candidats/es a hereu i pubilla que redactin un escrit, d’un màxim de 400 paraules, on es presentin, expliquin a què es dediquen, quines són les seves aficions i per quin motiu/s vol ser pubilla o hereu de Tordera 2021. La representant de Tordera, Ruth Maresme motiva a tots als interessats a viure aquesta experiència.

ruth pubilla 2

Els candidats/es a hereuet i pubilleta també hauran de redactar un escrit, d’un màxim de 50 paraules, on es presentin i expliquin quines són les seves aficions. Aquests escrits els hauran d’enviar al correu electrònic serveispersonals@tordera.cat abans del 22 de juliol.

ÚLTIMES NOTÍCIES