IniciAppNoves incorporacions a la programació d’estiu de Ràdio Tordera

Noves incorporacions a la programació d’estiu de Ràdio Tordera

Aquesta setmana s’incorporen nous canvis a al programació d’estiu de Ràdio Tordera. Com cada any, l’emissora radiofònica s’apropa a tu amb noves propostes refrescants i innovadores.

Des d’aquest dilluns comença un nou programa de dedicatòries musicals. De dilluns a divendres de 15:00h a 17:00h de la tarda la Maria Dolors Oliveres estrena “Obrim el Para-sol”, un programa de dedicatòries musicals. Llistes de la música més escoltada pels oients i línies telefòniques obertes per rebre les propostes de tots els oients. Una proposta en substitució a l’Ona Maresme, que està de vacances.

Qui ens farà gaudir d’aquest estiu és, un any més, el programa “Obert per Vacances”. De 9:00h a 10:00h del matí despertem amb les millors propostes del territori sot la direcció de La Xarxa. És una coproducció de diverses ràdios locals i on Ràdio Tordera hi participa amb una secció setmanal d’en Joan Martín amb les notícies curioses i la intervenció tres cops per setmana de l’Hèctor Joan. Justament aquest programa ha guanyat  una menció de qualitat als Premis Ràdio Associació de Catalunya en la categoria al millor programa de Ràdio Magazín.

Aquestes propostes s’incorporen a la nova programació d’estiu, ja en marxa, de Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES