IniciNoticiesEsportsCLUB VOLEIBOL TORDERA GUANYA A CASA DELS DEL CV PRAT I ES...

CLUB VOLEIBOL TORDERA GUANYA A CASA DELS DEL CV PRAT I ES MANTÉ EN UNA QUARTA POSICIÓ A LES CLASSIFICACIONS.

El CV Tordera va guanyar la passada setmana a casa dels del Club Voleibol Prat Júnior en un partit on es van guanyar els tres sets amb resultats de 20-25 el primer, 25-21 el segon i 15-25 el tercer, essent el resultat del partit un 0-3 rotund. Aquesta victòria els deixa en una quarta classificació amb 6 punts, en una taula que lidera el Vòlei 6 Manresa, l’ A.E Molins i el Vòlei Iluro Mataró. El proper diumenge jugaran a casa contra el Club Vòlei Monjos A a la una del migdia.

Pel que fa al segon equip sènior masculí, també va triomfar davant del C.V A.V.A.P Veterans, on tampoc va caler jugar un tercer set, doncs el Tordera va guanyar tots tres amb uns resultats de 19-25 el primer, 8-25 el segon i 16-25 el tercer, acabant amb un resultat també, de 0-3. En aquesta categoria, el CV Tordera està en una setena posició, classificació que lidera el CV Barberà comerç urbà, el CV AVAP Veterans i el CV Figueres. El proper diumenge jugaran a casa del CV Roses,  a les 16:00 h.

I el CV Tordera, en la seva categoria sènior femení, va perdre a casa del CV Figueres, en un emocionant partit on les de Tordera van lluitar en els cinc sets, amb uns resultats de 25-19 el primer, 25-18 el segon set, 20-25 el tercer, 23-25 el quart i 14-16 el cinquè set. El resultat final del partit va ser de 2 a 3 a favor de les de Figueres. Igual que l’ equip sènior masculí, les noies del CV Tordera es mantenen en una setena posició amb 4 punts, una classificació encapçalada per el Tornem Vòlei, el CV Cornellà i el CV Barberà comerç urbà. El proper diumenge a les onze del matí, es disputarà un partit contra les noies del CV Joves Caldes al pavelló municipal a les 11:00 h.