IniciAppAquesta nit tenim nova proposta de la programació “L’altre Clavé”

Aquesta nit tenim nova proposta de la programació “L’altre Clavé”

El Teatre Clavé de Tordera organitza “L’altre Clavé” una proposta cultural i musical que es tirarà endavant amb aforament limitat i mesures de seguretat. El cicle d’estiu del Teatre Clavé es durà a terme els dijous de Juliol a les 22:00h amb tres nits centrades en la música, dansa i teatre. “L’altre Clavé” es durà a terme a la plaça de Miquel Martí i Pol, situada just davant del Teatre Clavé, espai on artistes i públic compartiran proximitat escènica. Les entrades per cadascuna de les tres nits de l’altre Clavé tenen un preu de 5€ (consumició inclosa) i ja es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé.

Aquesta nit, la primera part de l’acte estarà protagonitzat per alumnes de l’escola de dansa del centre de formació artística. A la segona part tindrem el concert de Marc Renau i Filippo Fanó. En parla el director del Teatre Clavé, Josep Navarro

altre clavé 15 juliol

Les entrades ja es poden comprar a les taquilles del Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 16:00h a 18:00h. L’aforament és reduït i s’hauran de seguir totes les mesures de seguretat i higiene pertinents.

L’Altre Clavé està organitzat per la Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES