IniciNoticiesEntitatsLA CAMPANYA MULLA'T PER L'ESCLEROSI MÚLTIPLE ES TORNARÀ A REPETIR AQUEST DIUMENGE...

LA CAMPANYA MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE ES TORNARÀ A REPETIR AQUEST DIUMENGE A LA PISCINA MUNICIPAL, DESPRÈS DE LA POCA RECAPTACIÓ DE LA SETMANA PASSADA PER CULPA DE LA PLUJA.

La pluja va deslluir diumenge passat la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple, que estava coordinada per l’associació de Voluntariat de tordera.
Diverses associacions locals van muntar diferents parades arreu del mercat on es va vendre material de la campanya i es van recaptar aportacions voluntàries dels visitants del mercat. Les entitats que hi van col·laborar van ser l’ACR Pere Cot, la Colla de Geganters, l’Agrupació l’Amistat, l’Associació de Voluntaris, el Club de Filatèlia, Tordera amb Luya, Creu Roja i el Rusc i en total es van recaptar 1444’63 euros. L’organització ha decidit repetir el proper diumenge la campanya amb l’objectiu d’aconseguir recaptar més fons que es destinaran a la investigació d’aquesta malaltia a través de la Fundació Esclerosi Múltiple, tal i com explica el president de l’associació de Voluntariat, Llorenç Camps.

El proper diumenge, 18 de juliol, l’Ajuntament de Tordera també destinarà la recaptació de l’entrada de la piscina municipal a la fundació de l’Esclerosi Múltiple.

ÚLTIMES NOTÍCIES