IniciAppEn marxa la primera edició del concurs de Relats breus per la...

En marxa la primera edició del concurs de Relats breus per la Diversitat Sexual i de Gènere que organitza el Consell Comarcal del Maresme

En marxa la primera edició del concurs de Relats breus per la Diversitat Sexual i de Gènere que organitza el Consell Comarcal del Maresme en el marc de la celebració del mes de l’#OrgullMaresme. Les obres literàries es poden presentar fins les 24 hores del 30 de juny de manera telemàtica a través del formulari que trobareu a ccmaresme.cat.

Tal i com estableixen les Bases, poden participar-hi totes les persones majors de 18 anys que resideixin en el Maresme i ho poden fer amb diferents creacions literàries que hauran de tenir com a tema central la diversitat sexual i de gènere i han de fer alguna referència al Maresme; han d’estar redactades amb un llenguatge inclusiu; no poden excedir d’una pàgina; han de ser inèdites i poden estar escrites en català o en castellà.

El veredicte es farà públic el 7 de juliol al Masnou en un acte organitzat conjuntament amb l’ajuntament d’aquest municipi i l’entitat Som Masnou.

ÚLTIMES NOTÍCIES