IniciAppEl Centre Obert el Caliu inaugura l’exposició SILUETES al Teatre Clavé

El Centre Obert el Caliu inaugura l’exposició SILUETES al Teatre Clavé

Aquest curs 2020/2021 el Centre de Formació Artística (CFA) del Teatre Clavé, integrat per l’Escola de música, l’Escola de dansa, l’Aula de Teatre, l’Aula de belles arts i l’àrea de sensibilització ha sumat esforços amb l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tordera per dur a terme el projecte de formació artística amb el Centre Obert el Caliu. El projecte ha rebut també el suport de la Fundació “la Caixa” i CaixaBank, els quals han renovat la confiança amb el Teatre Clavé, fent palès la importància de la solidaritat i col·laboració entre les diferents entitats i institucions per protegir les persones en situació de vulnerabilitat.

SILUETES és la part artística i creativa que els infants del Centre Obert el Caliu han treballat durant el curs amb l’objectiu d’enfortir les relacions entre iguals, posant l’accent en l’educació en la cultura i donant protagonisme a les xarxes. Durant tot aquest curs professionals de l’expressió dramàtica, del moviment i de les belles arts del CFA han dissenyat i guiat sessions realitzades per investigar i experimentar amb els infants la part més creativa i artística dels participants.

El resultat final de tot aquest procés d’experimentació es podrà veure del 17 de juny i fins a l’1 de juliol. SILUETES es tracta d’una instal·lació creada partint dels seus cossos, del volum que té a sobre d’un paper. Resseguint-los i omplint el buit que ocupa de vivències, d’experiències, del que els defineix, d’ells i elles. Jugant a dibuixar siluetes, entre ells i elles, fent equilibris, col·locant les parts dels seus cossos de diferents maneres…

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d’oficines de CaixaBank pot fer costat a la Fundació “la Caixa” en la seva labor social, detectant necessitats d’entitats socials locals i canalitzant una part del pressupost de la Fundació. El 2020, el 89% de les oficines del banc van donar suport a algun projecte social i van fer possible que milers de petites i mitjanes entitats socials solidàries poguessin accedir a ajudes econòmiques per tirar endavant els seus programes.

ÚLTIMES NOTÍCIES