IniciNoticiesPolítica ERC DE TORDERA, REPARTEIX UNA NOVA EDICIÓ DE LA REVISTA "L'AMISTAT"....

ERC DE TORDERA, REPARTEIX UNA NOVA EDICIÓ DE LA REVISTA “L’AMISTAT”. EL GRUP TÉ PREVIST PRESENTAR EN EL PROPER PLE UNA MOCIÓ D’ADHESIÓ A LA CAMPANYA FREE CATALONIA

ERC de Tordera, està repartint aquest dies el butlletí d’informació “L’amistat”. En ell, el president d’ERC a Tordera, Josep Garcia, parla sobre les eleccions europees, on explica que ERC va ser l’única força política que va creixer, com es el cas de Tordera. El butlletí, també analitza l’augment del vandalisme i explica les principals mocions presentades els darrers mesos ERC en els plens ordinaris.

D’altra banda ERC presentarà el proper ple una mocio per que Tordera s’adhereixi a la campanya Free Catalonia. Aquesta campanya persegueix aprofitar el ressò que mediàtic que genera el Forum, i l’increment de visites a Catalunya d’estrangers, per explicar i conscienciar sobre la reivindicacions del nostre país, tal i com explica, Bernat Costas.

El setè número del butlletí “L’amistat”, que edita la secció local d’ERC a Tordera, s’està repartint aquest dies casa per casa.

ÚLTIMES NOTÍCIES