IniciAppEls bars i restaurants tornen a servir sopars

Els bars i restaurants tornen a servir sopars

La restauració celebra poder tornar a servir sopars. Una demanda que han reiterat al llarg dels últims mesos. La normativa del Procicat permet l’obertura fins a les 11 de la nit. Tot i això, continuen les restriccions d’aforament al 30% a l’interior i mantenint la distància de seguretat a les terrasses.  

Aquesta és una de les novetats més destacades pel que fa a les mesures del Procicat i que permetrà que el sector de l’hostaleria torni a servir sopars després del tancament a les nits que han viscut des del 20 de desembre. En José del Cenachero, en Lucas del restaurant Danus i en Pepe de l’Stick valoren positivament la notícia, ja que ‘la ciutadania té moltes ganes de sortir a sopar’. Tot i això, reconeix que les restriccions horàries i d’aforament impliquen que encara no puguin reincorporar tots els treballadors.

restaurants per sopar

Tot i les bones notícies, reconeix que els últims mesos han estat molt durs econòmicament i que, per tant, encara han de valorar si obriran cada vespre o només ho faran els caps de setmana.

ÚLTIMES NOTÍCIES