IniciAppS'obren les inscripcions per al Casal d'Estiu Municipal

S’obren les inscripcions per al Casal d’Estiu Municipal

El Casal d’Estiu municipal és un projecte de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Tordera, amb la finalitat de promoure l’educació integral dels infants a través del lleure. Aquest es durà a terme si la situació actual d’emergència sanitària derivada de la COVID-19 ho permet.

El Casal d’estiu municipal es desenvoluparà a l’Escola Ignasi Iglesias o a les instal·lacions que designi l’Ajuntament, que es podran modificar en cas de necessitat o d’interès públic. Es realitzarà del 28 de juny al 6 d’agost i es distribuirà per setmanes, en horari de matí (9:00h a 13:00h) i/o intensiu fins les 15:30h (l’horari intensiu inclou dinar amb carmanyola a càrrec de la família de l’infant). La regidora de Joventut, Bàrbara Vergés destaca que el Casal vetllarà per complir la normativa de prevenció de la COVID19.

Barbara casal estiu municipal

La presentació de sol·licituds serà del 10 al 21 de maig i es realitzarà de forma prioritària i preferent de manera telemàtica (mitjançant el tràmit d’instància genèrica, al qual s’adjuntarà el model normalitzat de sol·licitud i tota la documentació corresponent) a través de la seu electrònica de l’Ajuntament (https://www.seu-e.cat/ca/web/tordera/).

Excepcionalment, i de prèvia justificació fonamentada, es podran presentar de forma presencial a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, amb cita prèvia, només en el supòsit de persones que no tinguin mitjans per a presentar-les de forma telemàtica, en la mesura en què degut a la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 l’Ajuntament no pot garantir que es puguin presentar de forma presencial un volum considerable de sol·licituds. 

ÚLTIMES NOTÍCIES