IniciAppCap dels primers equips torderencs ha aconseguit guanyar el seu partit d'aquest...

Cap dels primers equips torderencs ha aconseguit guanyar el seu partit d’aquest cap de setmana

El CFTordera no pot amb el Quart i acaba consumant una nova derrota al municipal d’esports. El conjunt groc i vermell va veure com els visitants posaven la directa amb el 0-2. Tot i reduir distàncies a l’electrònic amb l’1-2 al 65, els locals ja no van poder fer-hi més.

Derrota sorprenent del sènior masculí del CEEB Tordera de la segona catalana a casa contra el BC Torroella. Els verds no van saber afrontar una bona primera part i van acabar caient per 62-84. Nova desfeta també del sènior femení del CEEB Tordera a la pista del Reus Ploms Salle “A”. Les torderenques van plantar cara i fins i tot van guanyar el parcial de l’últim quart, però el partit se’ls va escapar per només 7 punts de diferència 60-53.

El CPTordera tanca la temporada amb un empat a l’OK Lliga Plata Nord. Els torderencs que van arribar al descans amb l’avantatge de 4-1. A la segona part, l’equip va baixar el ritme i el CP Areces va maquillar el resultat amb el definitiu 4-4. El projecte d’hoquei patins es mantindrà a la categoria de plata un any més. Ara toca començar a treballar amb el nou conjunt. El repte és clar, certificar renovacions i començar a aspirar a alguna cosa més pel curs vinent. El Futsal Tordera també va disputar la seva jornada al pavelló dels Països Catalans, diumenge migdia. Els torderencs van pressionar, però finalment es va escapar el partit per la mínima 5-6 contra el Guíxols Futbol Sala 2014.