IniciApp17 casos positius a Tordera en l’última setmana

17 casos positius a Tordera en l’última setmana

Estabilitzats els positius de la Covid a Tordera. En aquesta última setmana s’han registrat 17 casos i puja a risc alt el contagi del virus. El total de casos acumulats al municipi ja és de 1096. Aquestes xifres suposen 31 casos registrats a Tordera en les dues últimes setmanes.  

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) la taxa de reproducció de l’epidèmia ponderada setmanalment (rho7) es troba a 1.39 (l’epidèmia creix si és superior a 1). puja el risc de contagi, que se situa molt alt, amb un valor de 241.51.  El director del CAP, Leonardo Heredia parla sobre la situació de la Covid a Tordera.

Heredia covid 7 maig

Segons les darreres dades del portal Traçacovid del Departament d’Educació, tenim 1 grup classe confinat a l’escola Vedruna que afecta a 25 alumnes i 1 docent.

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 24 persones, 2 menys que dilluns 3 de maig. Actualment hi ha 12 persones a l’Hospital de Calella i 12 a l’Hospital de Blanes.

ÚLTIMES NOTÍCIES