IniciAppAquest cap de setmana la majoria dels primers equips torderencs juguen a...

Aquest cap de setmana la majoria dels primers equips torderencs juguen a casa

Aquest cap de setmana tornem a tenir una jornada completa pels primers equips torderencs. Qui tancarà curs esportiu amb els deures fets és el primer equip del CPTordera de l’OK Lliga Plata Nord. Rebran la visita del CP Areces, demà dissabte a les 20:00h del vespre sense res en joc. Podreu seguir en directe aquesta cita esportiva a través del Youtube i per la 107.1FM.

Per la seva banda, el primer equip del CFTordera afronta la jornada 7 del torneig de la segona catalana al municipal. Rebran la visita del Quart, un rival que va portar força cua respecte al partit de la primera volta, on els gironins es van negar a posposar-lo per les baixes que arrossegaven els torderencs. Per aquesta ocasió es disputarà demà a les 16:00h de la tarda i el podreu seguir per la ràdio i també pel Youtube.

En bàsquet, el sènior masculí de la segona catalana rebrà la visita del BC Torroella també dissabte a les 17:45h en el pavelló dels Països Catalans. Dins la jornada 8 del campeonato d’España de Primera división, el sènior femení es desplaça fins a Reus per enfrontar-se al Reus Ploms Salle “A” a les 18:45h. Aquest enfrontament el podreu seguir pel segon canal de Youtube i per la ràdio.

El Futsal Tordera li tocarà jugarà el seu partit a casa diumenge a les 12:30h contra el Guíxols Futsal 2014.

ÚLTIMES NOTÍCIES