IniciNoticiesEsportsEL CB TORDERA DEIXA ESCAPAR UNA BONA OPORTUNITAT, MENTRE QUE EL SENIOR...

EL CB TORDERA DEIXA ESCAPAR UNA BONA OPORTUNITAT, MENTRE QUE EL SENIOR FEMENÍ GUANYA.

El CB Tordera va perdre contra el líder de la classificació, el CB Salt B, en un emocionant partit on van perdre una bona oportunitat tot just al final del joc, finalitzant amb un resultat de 69 a 67.

Així doncs, a les classificacions, el CB Tordera està en una vuitena posició amb 7 punts, en una taula on la continua liderant el CB Salt B amb 10 punts, i el segueixen el CB Adepaf figueres B i el Terranova promocions-ceset amb 8 punts.

Pel que fa a l’equip femení, aquest cap de setmana van guanyar a casa de les de Palafolls. Un partit molt igualat en la primera part on es va acabar 19 a 18 a favor de les locals. En la segona part es va sentenciar el partit donant una victòria a les Torderenques amb un resultat final de 43 a 35 a favor del CB Tordera.

Aquest partit les continua deixant en una dotzena posició amb 3 punts, classificació que lidera el CB L’escala B amb 7 punts, el CB Escolapies Figueres amb 6 punts i el CB Sant Hilari “B” amb 6 punts.

Pel que fa al proper cap de setmana, no hi han partits per part del CB Tordera, doncs el partit que s’havia de jugar s’ha ajornat i l’equip Sènior Femení descansa.