IniciAppOberta la convocatòria d'ajuts al pagament del lloguer 2021

Oberta la convocatòria d’ajuts al pagament del lloguer 2021

L’Oficina Local d’Habitatge de Tordera informa que la Generalitat ha obert la convocatòria d’ajuts al pagament del lloguer per al 2021.

Son ajuts adreçats a famílies per poder seguir vivint en el seu habitatge de manera habitual i continuada. La línia d’ajuts està pensada per a les persones que no es troben en situació de vulnerabilitat imminent, però que s’hi podrien veure abocades si no compten amb una ajuda.

La subvenció de l’agència es concedeix per un import anual màxim de 2.400 euros, és a dir, de 240 euros mensuals com a màxim, i s’ajusta en funció de l’esforç que suposa per a la unitat familiar el pagament del lloguer.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 4 de juny. Els models dels impresos normalitzats de les sol·licituds es poden obtenir telemàticament  i s’hi poden acollir totes les persones titulars d’un contracte d’arrendament i que compleixin els requisits establerts.

Per a informació i assessorament podeu trucar al 012 i la presentació de la documentació es podrà fer on line o bé a la Oficina local d’habitatge de Tordera sol·licitant cita prèvia al telèfon de contacte 93 764 37 17.

ÚLTIMES NOTÍCIES