IniciAppL’Institut Lluís Companys acollirà un Programa de Formació i Inserció (PFI) d'Auxiliar...

L’Institut Lluís Companys acollirà un Programa de Formació i Inserció (PFI) d’Auxiliar d’activitats d’oficina i en serveis administratius generals

Aquest any l’Institut Lluís Companys acollirà un Programa de Formació i Inserció (PFI) d’Auxiliar d’activitats d’oficina i en serveis administratius generals.

Els programes de formació i inserció són voluntaris i estan adreçats als joves que compleixin com a mínim 16 anys d’edat i com a màxim 21 en l’any d’inici del programa, que hagin deixat l’educació secundària obligatòria (ESO) sense obtenir-ne el títol i que, en el moment d’iniciar els programes, no segueixin estudis en el sistema educatiu ni participin en altres accions de formació.

La finalitat d’aquests programes és proporcionar a aquests joves la possibilitat d’incorporar-se de nou al sistema educatiu per continuar estudis de formació professional.

Han de facilitar, també, l’aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball amb millors possibilitats d’obtenir una ocupació qualificada i duradora. Tenen una durada total de 1.000 hores, un curs acadèmic. El regidor d’ensenyament, Pau Megías celebra que el municipi incorpori aquesta nova oferta educativa i no descarta ampliar-la en el futur.

Pau PFI

Els programes de formació i inserció (PFI) s’estructuren en: Mòduls de formació professional, per a l’assoliment de les competències professionals, que inclouen un mòdul de pràctiques en alternança en centres de treball. Mòduls de formació general per a l’adquisició de competències instrumentals bàsiques, accions de seguiment i orientació de l’alumne.

El període de preinscripció per als cursos PFI serà del 10 al 21 de maig i es pot formalitzar online. 

Per a més informació podeu consultar el web de l’Insittitut Lluís Companys o Gencat.cat 

ÚLTIMES NOTÍCIES