IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ DE TORDERA VA FINALITZAR DIJOUS PASSAT L'EXPERIÈNCIA DE "L'ALTRE...

EL TEATRE CLAVÉ DE TORDERA VA FINALITZAR DIJOUS PASSAT L’EXPERIÈNCIA DE “L’ALTRE CLAVÉ” AMB UNA GRAN AFLUÈNCIA DE PÚBLIC ELS TRES DIJOUS DEL QUÈ HA DURAT.

La programació de “l’Altre Clavé” va finalitzar dijous passat amb una gran afluència de públic. Es tractava d’una programació de tres dies amb actuacions ben diverses a la plaça de davant del teatre. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro en fa una valoració molt positiva i agraeix la col.laboració dels alumnes i exalumnes del centre de formació artística del teatre, els Clowns i altres col.laboradors que també van voler participar.

Josep Navarro també destaca la satisfacció d’haver pogut mesclar diferents generes, com és el cas de la música amb la dansa.

Segons Navarro un dels objectius principals era atraure un segment de població jove al davant del teatre i assegura poder tornar-ho a repetir i ampliar-ho veient l’èxit que ha tingut.

La programació de “l’altre clavé” a tingut lloc els darrers tres dijous al davant del teatre, a la plaça Miquel Martí i Pol.

ÚLTIMES NOTÍCIES