IniciAppObertes les inscripcions per nous cursos impulsats des de Promoció Econòmica

Obertes les inscripcions per nous cursos impulsats des de Promoció Econòmica

Des de l’àrea de Promoció Econòmica amb la voluntat de seguir formant, donar noves eines i aconseguir una millor adaptació a les possibles necessitats que puguin trobar-se els comerciants del municipi, s’impulsen tot un seguit de cursos adreçats a poder adquirir nous hàbits i sistemes de treball. El 13 de maig de 10:00 a 11:00h es farà un curs sobre facturació electrònica: què és i com aplicar-ho a la meva empresa; El 17 i 24 de maig de 9:30 a 11:00h i 31 de maig de 9:30h a 11:30h es farà la xerrada “Què és la transformació digital i com m’afecta a l’empresa?”; El 20 de maig de 10:00 a 11:00h tindrem la xerrada “Vols emprendre un negoci? Saps per on començar?” i finalment el 10 de juny de 10:00 a 11:00h es parlarà de l’elecció de la forma jurídica: societat o treball autònom?”.

La regidora de promoció econòmica, Nàdia Cantero explica quins són els objectius del cursos i recorda que es faran de forma telemàtica.

cursos promocio econòmica

Per inscripció cal omplir el formulari que trobareu a www.tordera.cat o bé escriure al correu promocioeconomica@tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES