IniciAppEl Teatre Clavé obre les inscripcions del casal artístic

El Teatre Clavé obre les inscripcions del casal artístic

Des de fa 10 anys, el Teatre Clavé aprofita els mesos d’estiu per organitzar el casal artístic. Aquest és un espai lúdico-formatiu en què es propicia que els participants tinguin un primer contacte amb el fet artístic d’una manera senzilla i propera. En aquest sentit, l’educació en el lleure es combina amb la música, la dansa, el teatre i les belles arts en una fórmula que afavoreix el desenvolupament de la creativitat i la imaginació. Ho explica Fani Masero, directora del casal artístic.

casal artistic

El casal artístic s’adreça a infants de 3 a 14 anys (nascuts entre el 2017 i el 2007) i es durà a terme des del 28 de juny fins el 30 de juliol en torn de matí (de 8:45h a 13:00h). Com en les anteriors edicions, les activitats es realitzaran tant en espais interiors com exteriors del Teatre Clavé i estaran guiades per un equip format per monitors/es de lleure i professionals de les diferents disciplines artístiques.

Les inscripcions es poden formalitzar fins l’1 de juny al Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h o bé enviant per correu electrònic el formulari d’inscripció que es troba al web www.teatreclave.cat/casalartistic.

ÚLTIMES NOTÍCIES