IniciAppEl personal de neteja de l’Hospital de Calella es concentra per exigir...

El personal de neteja de l’Hospital de Calella es concentra per exigir el plus Covid

El personal de la neteja de l’hospital de Calella va fer divendres una aturada de 30 minuts per reclamar a la Generalitat que els reconegui com a personal essencial. Denuncien que no se’ls ha tingut en compte a l’hora de gratificar al personal de primera línia en la lluita contra la Covid i reclamen que se’ls pagui el plus de perillositat establert per conveni. Remarquen que, malgrat han estat treballant en els moments més durs de la pandèmia, exposats al contagi, no se’ls reconeix com a personal essencial i això no els permet rebre la compensació que ha fet a l’administració catalana a tots els sanitaris.

El representant sindical dels treballadors de neteja de l’Hospital Sant Jaume, Fernando Serrano, explica que porten més de 10 mesos reclamant que els reconeguin com a personal essencial. Argumenten que, a més de tenir molta més feina, estan exposats constantment al contagi de la Covid netejant les habitacions dels pacients positius. Són declaracions a Ràdio Calella Televisió.

neteja hospital

La concentració de divendres s’espera que sigui la primera d’un seguit d’aturades que vol fer el col·lectiu per defensar que la seva feina també és essencial.

ÚLTIMES NOTÍCIES