IniciAppTordera acull dijous i divendres una Marató de Donants de Sang

Tordera acull dijous i divendres una Marató de Donants de Sang

El Banc de Sang activa la Marató de donants de sang a Tordera, la campanya més multitudinària de l’any que aquest any té com a lema ‘Donar sang és una altra pel·lícula’.

La Marató d’enguany canvia el seu format per adaptar-se al funcionament de la donació des de l’inici de la pandèmia. Per això, la jornada de donació serà amb cita prèvia de les 10:00h a les 14:00h i de les 17:00h a les 21:00h, els dies 29 i 30 d’abril al Pavelló dels Països Catalans. Durant aquesta jornada, l’objectiu és aconseguir 200 donacions de sang que permetran tractar prop de 600 pacients als hospitals catalans i ajudaran a mantenir les reserves de sang a un bon nivell.  Nàdia Cantero és regidora de sanitat.

cantero sang 1

Cantero explica que la donació de sang és un acte de responsabilitat ciutadana.

cantero sang 2

‘Donar sang és una altra pel·lícula’

La pandèmia ha fet que la donació de sang també s’hagi d’adaptar al nou context. Ara cal reservar hora per evitar acumulacions de gent, no es poden fer activitats al carrer, cal portar mascareta per donar i els busos de donació s’utilitzen només en campanyes excepcionals. És per això que ‘Donar sang és una altra pel·lícula’. Sota aquest lema la Marató de Donants de Sang està ambientada en el cinema, i els donants poden reservar hora al web com si reservessin una butaca. Durant la donació o al final, podran fer-se una fotografia amb cartells amb frases mítiques de pel·lícules adaptades a la donació.

ÚLTIMES NOTÍCIES