IniciAppEl CFTordera engega la campanya “(TU)RDERA, Fes-te soci!”

El CFTordera engega la campanya “(TU)RDERA, Fes-te soci!”

El Club Futbol Tordera ha presentat una nova campanya adreçada a nous socis i sòcies que es vulguin afegir i donar suport a l’entitat. Des d’ara i fins a final de temporada s’obre un període especial perquè tots els simpatitzants futbolistes torderencs s’hi puguin adherir amb l’objectiu principal d’aconseguir més fidelització entre els aficionats i a la vegada que aquests puguin gaudir d’una sèrie de promocions i descomptes oficials. El president de l’entitat Josep Alsina detallava a quin tipus de públic va adreçada aquesta iniciativa.

Alsina socis CFT 1

Alsina remarcava que l’idea principal és poder rebre aquest impuls en uns temps complexos per tothom.

Alsina socis CFT 2

Tal com informen a través de la seva pàgina web oficial, la gent que s’afegeixi en aquesta campanya podrà gaudir dels següents beneficis: Prioritat d’entrada al municipal d’esports, (degut a les mesures decretades en prevenció de la COVID-19, l’entrada al camp és limitada a un aforament concret) per això, els socis tenen prioritat d’entrada i mai es quedaran sense lloc, prioritat de seient de tribuna, carnet exclusiu, articles personalitzats del Club Futbol Tordera i diferents descomptes de diferents patrocinadors.

Per poder adherir-se al projecte us podeu adreçar a les oficines del club durant les tardes a partir de les 17h o bé trucant al 937641053.

ÚLTIMES NOTÍCIES