IniciAppLa Peixera de Tordera convoca un concurs de microrelats

La Peixera de Tordera convoca un concurs de microrelats

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, l’Associació La Peixera de Tordera convoca un concurs de microrelats a través de les xarxes socials. Podrà concursar tota persona major de 16 anys, independentment del seu origen o nacionalitat, sempre que les obres presentades siguin en llengua catalana o castellana.

Les obres presentades seran de temàtica lliure i hauran de reunir les següents condicions:

  • Ser originals i inèdites;
  • Publicar-les acompanyades del hashtag #relatPeixera;
  • Tenir una extensió màxima de 280 caràcters (incloent-hi el hashtag);
  • Ser publicades a les xarxes socials de Facebook, Twitter o Instagram.

El jurat donarà a conèixer el seu veredicte a través dels perfils de l’Associació La Peixera a les xarxes socials de Facebook, Twitter i Instagram, tot mencionant el guanyador o guanyadora. El termini de presentació i publicació dels microrelats finalitzarà el 25 d’abril. S’atorgarà un únic premi al millor microrelat que consistirà en un val de la llibreria Núria de Tordera, valorat en 50€, per gastar en llibres. Ho explica la portaveu de La Peixera, Marta Dalmau.

concurs microrelats

Aquelles persones que ho desitgin, podran fer arribar a l’organització una nota de veu amb la gravació del microrelat que han sotmès a concurs.  Aquestes notes de veu seran emeses per Ràdio Tordera i radiotordera.cat durant el transcurs de la diada de Sant Jordi, el proper 23 d’abril de 2021. Per ser emès, el contingut de la nota de veu ha de ser el següent: “Títol del microrelat – Microrelat – Nom de l’autor/a”.Per fer arribar aquestes gravacions, caldrà enviar una nota de veu a través de l’aplicació de mòbil Whatsapp al número de telèfon de participació de Ràdio Tordera (611.481.381).

ÚLTIMES NOTÍCIES