IniciAppL’escola Ignasi Iglesias evoluciona exitosament en el curs 2020-2021 malgrat la crisi...

L’escola Ignasi Iglesias evoluciona exitosament en el curs 2020-2021 malgrat la crisi sanitària

A l’Ignasi Iglesias es fa un balanç molt positiu respecte l’activitat escolar des del l’esclat de la pandèmia i, especialment, des del retorn a la presencialitat, concretament per la ràpida actuació que s’ha vist en els casos d’incidència i que, per sort, no ha afectat el dia a dia de forma rellevant. En total s’ha confinat només 6 grups des del retorn a les aules, casos en què s’ha adaptat l’ensenyament a distància a través de una adequada actualització a nivell digital.

El director del centre, Alberto Rojo, ens explica com ha estat aquesta gran adaptació digital que ha implicat una important organització, especialment en els cursos de primària.

Tall de veu Alberto Rojo 1

Alberto Rojo també va posar de rellevància l’actualitat de la planificació respecte de les sortides i activitats didàctiques fora del centre, no només en motiu de l’excepcionalitat derivada de la crisi sanitària per la COVID-19, sinó també per la mala experiència que van tenir en la gestió de les colònies el curs anterior i de la què encara, a dia d’avui, pateixen seqüeles. El director del centre ho explica en detall:

Tall de veu Alberto Rojo 2

Alberto Rojo, malgrat la situació per la crisi sanitària que tantes complicacions ha posat a l’activitat educativa, feia una valoració optimista i expressava que, tot i quedar un temps per tornar a la normalitat, resulta molt gratificant poder desenvolupar l’activitat a les aules de forma presencial, especialment amb els més menuts i menudes, tenint en compte el context actual que, no obstant, es dissipa molt lentament gràcies a les vacunes.

ÚLTIMES NOTÍCIES