IniciAppEls partits dels primer equips torderencs es disputaran sense cap restricció de...

Els partits dels primer equips torderencs es disputaran sense cap restricció de mobilitat

Des d’aquest divendres ha entrat la restricció de mobilitat del confinament comarcal. Una normativa que no tindrà cap afectació a les competicions dels primers equips torderencs. De fet, només el partit de l’hoquei patins, i que a més pertany a una lliga estatal, s’haurà de disputar fora del municipi. Això si, tots els enfrontaments es jugaran en dissabte.

La “marató” de duels i retransmissions s’iniciaran a les 16:00h amb el torn del CFTordera al municipal d’esports. Després del mogut partit contra el Quart, els torderencs voldran recuperar sensacions davant del seu públic amb la visita del Tossa. Aquest partit es podrà seguir per ràdio a través del 107.1FM. A les 17:00h, el sènior femení del CEEB Tordera també jugarà a Tordera. Rebrà la visita del Premià al pavelló dels Països Catalans. Una cita que podreu seguir via ràdio com també a través del canal de Youtube sense interrupcions.

A les 20:00h, el CPTordera tancarà la jornada esportiva torderenca visitant la pista del CP Manlleu dins de la jornada 19 de l’Ok Lliga Plata Nord. Els grocs i vermells tenen el principal repte de poder puntuar per tal de certificar la permanència matemàtica el més aviat possible. Aquest partit el podreu seguir en directe a través de la ràdio com també via canal de Youtube.

ÚLTIMES NOTÍCIES