IniciNoticiesEsportsUNA SEGONA VICTÒRIA CONSECUTIVA DEL C.F.TORDERA "A" A CASA FA ACONSEGUIR UNA...

UNA SEGONA VICTÒRIA CONSECUTIVA DEL C.F.TORDERA "A" A CASA FA ACONSEGUIR UNA SEGONA POSICIÓ EN LA CLASSIFICACIÓ, MENTRE QUE EL TORDERA "B" PERD A CASA DE L'HOSTALETS D’EN BAS.

El Tordera “A” va jugar contra el Palamós, dominant clarament el partit. Els de casa van avançar-se des d’un principi del partit gràcies a un gol de Dídac, però tot i que el Palamós no ho va deixar fàcil, no va ser fins la segona part que el Tordera va començar a aprofitar les nombroses oportunitats de gol, va ser un partit en el que un 4 a 0 va donar la victòria als locals.

Així doncs, el tordera com ja hem dit, està en segona posició i empatat a 13 punts amb el tercer de la graella, el CF Sant Antoni, una classificació que lidera el CF Salt amb 18 punts.

Per altra banda, el Tordera “B” va perdre contra un Hostalets d’en Bas dominant, on el primer gol el va deixar desmotivat i no va portar perill als amfitrions. Aquest partit el deixa en una novena posició amb 8 punts. Una classificació que lidera el CF Caldes, Hostoles i Tortellà.

Pel que fa a la pròxima jornada, el Cf Tordera “A” jugarà contra el Platja d’Aro el proper diumenge a les cinc de la tarda, mentre que el Tordera B ho farà el mateix dia i a la mateixa hora a casa del Caldes.

ÚLTIMES NOTÍCIES