L’ENTITAT TORDERA-SANTA ROSA, PROMOU UNA CAMPANYA DE DESPARASITACIÓ A LA COMUNITAT DE SANTA ROSA A NICARAGUA.


L’entitat Agermanament Tordera-Santa Rosa promou la segona campanya de desparasitació a la comunitat de Santa Rosa (Nicaragua) amb l’objectiu de donar a conèixer i sensibilitzar la població envers els efectes nocius d’aquests paràsits i alhora dotar-ne els habitants de la zona amb els productes necessaris per tal d’eliminar-los. Per aquest motiu, l’entitat demana a totes les persones que vulguin col·laborar en la campanya, que donin una ampolla del producte anomenat Kife per posar fi a aquesta problemàtica de la comunitat nicaragüenca. La membre de l’entitat, Carme López ens explica en què consistirà la campanya.

En total aquesta campanya durarà uns tres mesos, del juliol fins a finals de setembre, però el producte desparasitador està disponible a les farmàcies i es pot deixar a la mateixa farmàcia per aquesta finalitat fins al dia 31 d’agost.