L’EQUIP DE GOVERN APROVA DOTAR DE DEDICACIÓ PARCIAL AL REGIDOR JOSEP LLORENS A L’AJUNTAMENT TOT I EL VOT EN CONTRA DE L’OPOSICIÓ.


L’ajuntament de Tordera, va aprovar anit la dedicació parcial del segon Tinent d’ Alcalde, Josep Llorens. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va justificar la desició explicant que la dedicació parcial del regidor, comportarà un millor funcionament de l’ajuntament i més efectivitats en diverses àrees.

L’acord, va provocar les critiques dels tres partits de l’oposició. El regidor d’ ERC, Bernat Costas, va justificar el seu vot contrari, a que el sou i la dedicació parcial no corresponent a un augment de competències.

El regidor del MAT, Josep Alsina, va criticar en la seva intervenció la poca justificació per la dedicació parcial del regidor convergent.

La regidora del PSC, Conxita Rodriguez, també va reiterar la injustificació de la dedicació. Segons Rodriguez, el govern soluciona els seus propis problemes i no els dels ciutadans.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va respondre les critiques, argumentant que la dedicació està justificada i que fer demagogia amb aquest tema és molt facil.

El regidor Josep Llorens, es dedicarà a partir d’ara mitja jornada a l’ajuntament de Tordera, amb un retribució de 1799 euros mensuals. Llorens, és regidor de Joventut, Participació ciutadana, mitjans de comunació i adjunt a l’alcaldia.