IniciAppLes gestants poden tornar a entrar acompanyades a les ecografies obstètriques a...

Les gestants poden tornar a entrar acompanyades a les ecografies obstètriques a partir d’aquesta setmana

A partir d’aquesta setmana les gestants de l’Alt Maresme i la Selva Marítima que estiguin portant el control del seu embaràs a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva podran tornar a entrar acompanyades a les ecografies obstètriques.

Fa un any, i com a conseqüència de la Covid-19, des del servei de Ginecologia i Obstetrícia de la Corporació es van haver de prendre un conjunt de mesures per tal de reduir, en la mesura del possible, la propagació del virus. Entre d’altres mesures, es va haver de suspendre l’entrada amb acompanyant a les ecografies obstètriques, i, per tant, la gestant havia d’acudir sola a la consulta.

Ara, amb la disminució del nombre de casos positius per coronavirus als hospitals de la Corporació, es recupera l’acompanyament a les ecografies. La gestant només podrà entrar acompanyada d’una única persona, que haurà de seguir en tot moment les mesures de prevenció: rentat de mans en entrar i sortir del centre, portar posada la mascareta (preferiblement quirúrgica o FPP2) i mantenir la distància de seguretat.

ÚLTIMES NOTÍCIES