IniciAppLes activitats familiars i la campanya "Tria producte local" formen el programa...

Les activitats familiars i la campanya “Tria producte local” formen el programa alternatiu del Ram a Tordera

Fins al 4 d’abril una vuitantena d’empreses participen de la campanya “Tria producte local”. Aquesta campanya inclou una doble promoció, d’una banda, la difusió a través de la guia “Tria producte local” de les bonificiacions i descomptes que aquestes 80 empreses oferiran durant entre els dies 22 de març i 4 d’abril. La guia “Tria producte local” es distribuirà porta a porta i també es podrà consultar en línia.

A més, la campanya de dinamització comercial preveu la injecció directa de 10.000 € al teixit econòmic a través d’una nova campanya de xecs regal. En aquesta ocasió es sortejaran 200 xecs de 50 € entre totes les persones que entre el 22 i el 4 d’abril consumeixin en alguna de les empreses i/o comerços participants a la campanya i també entre totes les qui assisteixin a les activitats preparades a l’entorn de la fira alternativa. En parla la regidora de Promoció Econòmica, Nàdia Cantero.

Nàdia campanya tria producte

En el marc dels dies que s’hauria d’haver celebrat la Fira tindran lloc al teatre Clavé tres activitats a l’entorn d’aquests objectius. D’una banda, avui a les 18:15h tindrà lloc la xerrada “Adaptació al canvi climàtic. Fenòmens severs a l’Alt Maresme”, a càrrec del meteoròleg Alfred Rodríguez Picó. En parla la regidora de medi ambient, Nàdia Cantero.

xerrada fira 1

En l’àmbit de la cultura de la participació, per dissabte, 27, a les 12:00h es prepara l’espectacle familiar “Big Chicken” , amb el grup Xiula. També per dissabte, 27, a les 18:30h, tindrà lloc la xerrada sobre cuina i productes de proximitat “Som hereus d’una cultura culinària, sàvia, sana i gourmet”  amb la xef Carme Ruscalleda.  Escoltem Nàdia Cantero.

xerrada fira 2

Les entrades per assistir als actes seran gratuïtes però caldrà reservar-les prèviament al Teatre Clavé. Totes les persones (majors d’edat) que assisteixin als actes programats rebran una butlleta de participació al sorteig de Xecs Regal “Tria producte local”.

ÚLTIMES NOTÍCIES