IniciAppDemà el primer equip del CFTordera tornarà a disputar partit oficial

Demà el primer equip del CFTordera tornarà a disputar partit oficial

Marxa enrere amb la suspensió de la competició oficial del primer equip del Club Futbol Tordera. Demà, els grocs i vermells tornaran a disputar un partit de la segona catalana dins del nou torneig que ha organitzat la federació catalana de futbol. Després d’anunciar que suspenia definitivament aquest grup, els clubs que volien sortir a competir han pogut escollir si participar en aquest format. El Tordera ha quedat aparellat amb el Blanes, Quart, Tossa, Cassà i el Farners, aquest últim proper rival de demà a les 16:00h al municipal.  El capità de l’equip Edu Vega compartia la visió que hi ha dins del vestuari i comentava com enfoquen aquesta nova copa. 

Vega retorn 1

Aquest calendari s’allargarà fins al 30 de maig i la setmana que ve en plena setmana santa també hi haurà partit i per tant no es descansarà com es feia habitualment. Vega valorava la proximitat dels rivals com al·licients també principals de bons partits que es viuran a partir d’aquesta setmana.

Vega retorn 2

El partit entre el Tordera i el Farners es podrà seguir a través de Ràdio Tordera i com a novetat principal també es podrà viure a través del canal de Youtube. Des del mes d’octubre, el primer equip del CFTordera es troba aturat sense disputar cap partit oficial. 

ÚLTIMES NOTÍCIES