IniciAppL’Ajuntament enviarà la nova normativa de civisme a totes les llars de...

L’Ajuntament enviarà la nova normativa de civisme a totes les llars de Tordera

L’Ajuntament de Tordera segueix aplicant sancions en l’abandonament de residus. Després d’aprovar la nova ordenança de civisme i enmig d’una campanya per millorar el comportament ciutadà, el consistori segueix imposant sancions a aquelles persones que abandonen residus i deixalles fora de les illes de contenidors. A més, el consistori enviarà la nova normativa de civisme a totes les llars de Tordera per tal de conscienciar sobre què es pot fer, què no i quines sancions s’imposen.

Darrerament s’ha recuperat la campanya “Ets tu qui no ho fa bé?”, una sèrie d’actes de consciencio sobretot a les urbanitzacions torderenques. La regidora titular de territori i sostenibilitat, Nàdia Cantero, avança que ha atès a més de 150 persones.

nadia deixalles 1

Una situació que no només implica als veïns, que pateixen les males olors, sinó al medi ambient. Cantero explica alguns comportaments.

nadia deixalles 2

Una vigilància que es fa per càmeres. Aquest és un sistema que ha permès identificar a molts incívics. Així mateix, també hi ajuda la col·laboració ciutadana, que envia fotografies a la Policia Local. 

La Campanya de Civisme engegada aquesta darrera setmana a tot el municipi farà arribar la normativa a totes les llars abans que acabi el mes.

ÚLTIMES NOTÍCIES