IniciAppEls Mossos alerten que continuen les estafes relacionades amb la vacunació de...

Els Mossos alerten que continuen les estafes relacionades amb la vacunació de la Covid-19

Els Mossos d’Esquadra alerten que continuen els casos de trucades telefòniques a domicilis particulars per part d’aquests estafadors que es fan passar per sanitaris. Truquen per informar a la gent gran que aniran a casa seva en els propers dies a posar-li la vacuna. Amb aquesta excusa, els estafadors intenten arribar a entrar als domicilis i sostreure tot el que puguin. Cal no abaixar la guàrdia.

Als domicilis particulars els estafadors diuen que es desplaçaran a casa de les persones per subministrar les vacunes. Aprofiten que aquestes persones són vulnerables, viuen soles, i el que volen és accedir al seu domicili per cobrar per la vacuna o cometre un robatori. Els preus que demanen cobrar sempre són inferiors als 400 euros. Ho explica el sotsinspector Sergi Martínez, de l’Àrea tècnica de proximitat i seguretat ciutadana.

estafa vacunes

També hi ha intents de vendre vacunes a particulars, empreses i residències. Els Mossos d’Esquadra insisteixen a dir que la vacuna contra la COVID-19 és gratuïta, gestionada pel Departament de Salut i en cap cas es pot demanar diners per a la seva administració.

El cos policial, a més, recorda que en cas de ser víctimes d’estafa, encara que sigui en grau de temptativa, s’ha de denunciar a qualsevol comissaria dels Mossos d’Esquadra o trucar al 112.

ÚLTIMES NOTÍCIES