IniciNoticiesSalutLES OBRES DEL NOU AMBULATORI DE TORDERA CONTINUEN A BON RITME I...

LES OBRES DEL NOU AMBULATORI DE TORDERA CONTINUEN A BON RITME I LA PREVISIÓ ÉS QUE DONI SERVEI A PARTIR DE L’ESTIU DE L’ANY VINENT.

La generalitat continua les obres del nou ambulatori de Tordera que s’està construint als terrenys situats al carrer Doctor Carreras, un vial obert recentment que uneix els carrers de l’Amistat i de Mes. El projecte té un cost de 2,5 milions. L’arquitecte responsable del nou ambulatori Maria Elena Martínez, explica per Ràdio Tordera, l’estat de les obres.

Les previsions del departament de Salut de la generalitat, és que el nou centre sanitari entri en funcionament l’estiu de 2010. El projecte executiu, redactat l’any 2007, dibuixa un equipament de 1600 metres quadrats. Segons el projecte, des de l’entrada del CAP s’arribarà al vestíbul que donarà accés a l’àrea d’educació sanitària, les àrees residencials (medicina general, pediatria i polivalent), les àrees d’atenció continuada i, a través d’un accés restringit situat al costat de la recepció, s’accedirà a l’arxiu, a la sala de treball administratiu i al nucli que conduirà a les àrees de personal, magatzem i instal·lacions. El nou ambulatori disposarà de set sales de consulta de medicina general, set de consulta d’infermeria i una sala d’espera comuna per aquest sector. El nou CAP està projectat per donar servei a 25.000 usuaris, amb possibilitats d’ampliació fins a 40.000.

ÚLTIMES NOTÍCIES