IniciAppEl local social de l’AAVV de la urbanització de Sant Daniel avança...

El local social de l’AAVV de la urbanització de Sant Daniel avança favorablement

L’AAVV de la urbanització de Sant Daniel de Tordera va constituir-se el desembre de 2017 per la necessitat dels veïns de concentrar les seves demandes i peticions en una sola veu, el què es va aconseguir i consegüentment, es va iniciar l’activitat de l’associació el 2018 amb diferents propostes respecte dels pressupostos participatius.

Des d’aleshores s’ha celebrat la festa de la urbanització el segon dissabte d’agost en dues ocasions, doncs l’edició de 2020 no es va poder realitzar per la situació de crisi sanitària, però no obstant, el president de l’Associació, Jesús Saltó, no deixa de fer una valoració molt positiva de l’esdeveniment, doncs va resultar patent l’èxit que va tenir a la urbanització per l’augment de participants en un 50% de 2017 a 2018. En l’esdeveniment es destaquen tant activitats pels més menuts, com el concurs de dibuix o un conjunt d’inflables d’aigua; com pels més grans, protagonistes del ball que s’organitza al Carrer Migjorn, tot just després del sopar popular que acull a la majoria de les famílies de la urbanització. A banda de les activitats específiques per la festa de la urbanització, també s’organitzen altres esdeveniments com la recollida de cartes dels patges reials o la marxa popular per a la recaptació de fons destinats a la Marató de TV3.

L’objectiu específic de l’AAVV és ajudar els veïns de Sant Daniel en tot allò que sigui possible i a contribuir de forma conjunta a la seva millora i manteniment. Jesús Saltó ens ho explicava, detallant també el darrer projecte que s’ha realitzat i algunes de les qüestions de més actualitat en la urbanització:

Tall de veu 1 Jesús Saltó

Tal com destacava, encara no disposen de local social, no obstant, es tracta d’un projecte en tramitació i que ja comença a fer els primers passos, doncs ja es disposa dels terrenys en què està previst l’establiment del local. El president de l’AAVV ho destacava tot fent cinc cèntims sobre les expectatives de futur que té per a la urbanització:

Tall de veu 2 Jesús Saltó

Jesús Saltó també va expressar que es mostren satisfets i fan una valoració molt positiva tant per l’actitud dels veïns com per les seves contribucions en el manteniment de la urbanització i, especialment, respecte de la circulació i l’ús del servei d’escombraries.

ÚLTIMES NOTÍCIES